Fructele de pădure și sănătatea consumatorului

Saskatoon - afin canadian

Fructele de pădure sunt printre ultimele produse naturale care mai pot fi cultivate. În orice economie competitivă, bazată pe CONSUM, profitabilitatea unei culturi se bazează pe CHIMIZAREA ei. Administrarea de îngrășăminte chimice în exces determină dezvoltarea mai rapidă a rădăcinilor plantelor, și absorbția mai rapidă a apei din sol. Astfel fructele chimizate vor fi mai mari, mai grele și mai ușor de obținut!

Fructele de pădure sunt mai rezistente

Fiind natural rezistente la boli și dăunători, fructele de pădure pot fi cultivate fără a fi chimizate. Ele se dezvoltă chiar și în lipsa fertilizării! Iar o fertilizare cu gunoi de grajd, compost sau humus va grăbi dezvoltarea lor și va crește producția! Din acest motiv, fructele de pădure pot fi cultivate și crescute în condiții naturale. Ele vor rezista fără probleme la ger, la căldură excesivă, la atacul insectelor sau al unor boli, spre deosebire de fructele din soiurile productive create artificial ca să producă mult!

Fructele de pădure conțin mai multe minerale și vitamine!

Majoritatea fructelor chimizate au un conținut tot mai redus de minerale și vitamine. Deși sunt mari ca volum, valoarea lor nutritivă este redusă. Iar dacă ținem cont și de substanțele chimice cu care sunt „TRATATE” acestea, ne fac mai mult rău decât bine! Prin urmare, este recomandat să consumăm fructe crescute natural.

Fructele de pădure conțin substanțe vindecătoare

Cercetările arată clar că RESVERATROLUL, antocianii, taninurile din fructele de pădure păstrează sănătatea, întârzie procesul de îmbătrânire, neutralizează radicalii liberi și asigură oxigenarea la nivel celular. Astfel ele pot fi folosite în profilaxia unor boli specifice societății moderne, a omului din marile aglomerații urbane. Stresul, depresia, insomniile, nu se combat doar cu medicație, ci mai ales cu PREVENȚIE, hrănire corespunzătoare, vitaminizare naturală.

Fructele de pădure și depresia

Depresia tinde să devină boala secolului XXI. Iar cercetări de ultimă oră arată clar legătura dintre problemele tubului digestiv și depresie! Lipsa unor microelemente, a unor vitamine naturale, duc la epuizarea prematură, scad rezistența organismului la efort și la boli, și lasă sistemul imunitar descoperit în fața provocărilor. Consumul unor minerale, substanțe organice și vitamine naturale, conținute în fructele de pădure poate întări organismul. Astfel, se previne epuizarea și depresia cu succes!

 

by Ramona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>