Despre

Cu ajutorul acestui site doresc să promovez în județul Satu Mare produsele naturale, autentice, nechimizate. Astfel ca produsele românești sănătoase să fie poziționate pe locul binemeritat în rândul preferințelor consumatorilor.

Din păcate, agricultura a căzut victimă procesului de industrializare forțată. CHIMIZAREA excesivă, orientarea exclusivă spre producții mari și spre PROFIT,  au dus la o lipsă totală de prevedere, de etică și de responsabilitate. Producătorii agricoli folosesc excesiv biostimulatori, pesticide, ierbicide și îngrășăminte chimice, fără a mai respecta cantitățile maxime, momentul în care se aplică și normele de siguranță alimentară. Orice persoană are acces la aceste produse, pe care le poate aplica fără supraveghere, fără nici o documentare prealabilă și fără discernământ.

Inclusiv produsele certificate ca fiind BIO sau ECO sunt fertilizate și chimizate cu fertilizanți și biostimulatori… acreditați pentru culturi bio! Astfel că uneori chiar și eticheta de produs bio poate însemna doar o politică pur comercială de a favoriza anumiți producători de chimicale, decât grijă reală pentru sănătatea consumatorului.

Personal, am ales să cultiv NATURAL fructele proprii, fără să folosesc nici un fel de ierbicid, pesticid sau fertilizare chimică! Fie ele acreditate bio sau nu! Astfel, am ales plante rezistentela boli și dăunători, cum ar fi:

– AFINUL SIBERIAN (www.honeyberry.ro)

și

– AFINUL CANADIAN (www.saskatoon.ro)

Pentru că știu că sunt rezistente, adaptabile la condițiile de climă și sol, nu necesită  chimicale de nici un fel, și au un conținut extrem de valoros de resveratrol, antociani, vitamine și minerale organice.

Pentru a mă contacta aveți adresa de email: loveberryromania@gmail.com

sau la numărul de telefon 0745-866.222

Site-ul produsenaturale-romania.ro este dezvoltat de PFA Mois Daniel – Satu Mare.

Datele de identificare ale firmei sunt:

  • PFA Moiș Gh. Daniel Vasile
  • P-ța Viitorului 2, Satu Mare. judet Satu Mare
  • Cod Unic de Inregistrare: 34383113
  • Nr de ordine în registrul comerțului: F30/278/2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>