De ce merită să consumăm produse naturale?

Mure

Produse naturale înseamnă produse nechimizate. Spre deosebire de produsele eco sau bio, care sunt chimizate cu substanțe CHIMICE permise pentru astfel de culturi, produsele naturale nu sunt chimizate sub nici un motiv, și în nici o situație!

Cum putem obține singuri produse naturale?

Este foarte simplu. Prin menținerea unui sol sănătos, putem asigura și recolte sănătoase, care vor alimenta sănătos oamenii! Majoritatea recoltelor au probleme din cauza carențelor de minerale din sol! Un sol epuizat, chimizat, sărac în nutrienți și microelemente va facilita atacurile bolilor, insectelor și buruienilor! Prin urmare, prin simpla menținere a unui sol sănătos, putem controla indirect sănătatea plantelor noastre. Astfel încât să nu mai fie nevoie de chimicale sau fertilizanți chimici!

Recoltele de produse naturale sunt mai mici?

Paradoxal, prin fertilizarea corectă cu produse organice (compost, humus, gunoi de grajd), recoltele obținute natural pot fi la APROAPE același nivel cu recoltele chimizate, fertilizate și forțate cu biostimulatori! Diferențele cantitative vor fi nesemnificative. Însă calitativ, recoltele fertilizate cu produse naturale vor fi mult mai sănătoase, și cu un conținut de vitamine și minerale mult superior!

Calitățile de bază pe care le găsim numai în produsele naturale

Conținutul sănătos, vitaminele și substanțele organice care combat radicalii liberi sunt adevărata valoare pe care o găsim doar în aceste produse naturale. Nu fructul în sine contează, ci gustul său, aroma naturală, vitaminele și mineralele din el! Cantitatea nu e importantă, ci calitatea! Însă lipsa educației noastre ecologice determină prețul exclusiv pe baza kilogramelor afișate de cântar!

by Ramona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>